Water Printing/Water Transfer Printing, eller Hydro Dipping som det också kallas, är olika namn på samma teknik. Man lägger en speciell film med mönster i ett stort vattenbad. Sedan överförs mönstret genom att man doppar ner delen eller föremålet i vattnet.

Det är alltså ingen dekal som många kanske tror. Man måste göra ett riktigt noggrant förarbete. Lika noggrant som vid en vanlig lackering. När mönstret lagts på, så är det dags för klarlack i ett antal lager. Det innebär att man får en fin, slät och blank yta.

Vi gör mycket till bilar och mc såsom mc- och mopedtankar, fälgar, fästen, stag, inredningsdetaljer, plastdetaljer, motorkåpor, ventilkåpor, luftrenare etc. Men det går även att doppa andra produkter såsom kåpor till elbilsladdare, luckor till din värmepump eller andra saker i hemmet. Nästan alla material kan dippas så möjligheterna att göra något personligt är enorma.

Du kan välja mellan mängder av olika mönster, som i sin tur kan varieras i det oändliga med olika bakgrundsfärger, lacker eller i kombination med varandra.

Hör med oss för mer information, tips och råd samt prisförslag för just ditt coola projekt redan idag.

Detta gör vi i samarbete med Coolprint Sverige.

Kategorier: Waterprinting