I 12-13 årsåldern (alltså för drygt 40 år sedan) började man med mopeder. På den tiden kostade dom typ ingenting. Det skruvades, renoverades, målades och framförallt försökte man efter bästa förmåga att få dom att gå lite fortare. Ibland lyckades det riktigt bra, men lika ofta blev det inget att skryta om. Men man lärde sig.

Vid 15 så hamnade den första bilen i föräldrarnas garage (utan min pappas vetskap, men mamma var med på noterna). En Volvo PV. Den byggdes i bästa Vallåkra-stil och det gick åt kilovis med spackel och många meter krossad plysch. Vid 17 så införskaffades den första amerikanaren. En gul Camaro -68. Besiktad och klar för 18000:-. Det var tider det…. Den blev så småningom svart med röd inredning. Med den tidens mått så blev den riktigt fin.

Sedan har det passerat väldigt många bilar, mopeder, motorcyklar, traktorer m.m. Muskelbilar, Amazoner, choppers, bobbers, moppar, grållar. Många har man bara kört med ett tag, men de flesta har på något sätt renoverats eller förbättrats. Den stora passionen har egentligen varit skruvandet, att köra har kommit i andra hand.

Med en fantastisk mentor, stort intresse och en viss fallenhet har jag samlat på mig mycket erfarenhet och kunnande om äldre fordon. Kontaktnätet för att hitta delar och rätt människor att samarbeta med har också blivit större för varje år.

Du kan med förtroende vända dig till mig med din bil/MC/moped eller något annat. Tillsammans kommer vi överens om vad du vill ha hjälp med och vad det får kosta. Kanske en vanlig service med olja och filter. Lite rostlagning. Kanske en ny inredning eller motorrenovering eller uppdaterat chassi för bättre väghållning. Ibland skaffar man drömbilen som man gärna vill renovera, och kanske påbörjar, men så kommer plötsligt livet emellan. Då färdigställer vi den åt dig. Vissa har ärvt ett fordon som man vill återställa till fornstora dar, eller åtminstone få körbar igen, med bevarad patina, så man kan ha lite kul. Ett återskapande. Det fixar vi också. Allt är upp dig.

Inget jobb är för litet eller för stort. Vi börjar med en diskussion så får vi se vart vi hamnar.

Varmt välkommen med din förfrågan.